diumenge, 11 d’agost del 2019

"Churrascada" en Sigüeiro


Bon dia!!!

Ahir vam arribar tard i cansats i no ens va donar temps a fer la entrada... Teníem dinar a casa del cosí germa de la Marta, Suso; la seva dona Mary; la Nerea i la petita Ariana. Ens vam aixecar tard i vam anar a fer un café on som ara: al Che 4 (He vist més Ches per la carretera). El Manuel també s’apuntava (el vam apuntar, vaja) però havia de treure les ovelles, així que vam quedar a la una amb la Nerea per que ens vingués a buscar.





Ells viuen a les afores d’un poble també proper a Santiago (Sigüeiro). Ens van convidar a «churrascada». Tenen una casa de tres plantes adossada amb un petit jardí fora i allà vam posar la taula. Vam passar una estona molt agradable entre històries i brometes. L’Ariana no parava d’entrar i sortir cap a fora del jardí on tenia els seus amics d’altres cases (hi ha una piscina comunitària i una esplanada amb herba).



Li vam regalar un joc de daus a la Nerea (xulíssims, per cert...) i, tot i que no ho teníem previst, ens vam aventurar amb una partida de rol. No vam tenir temps de fer més que les fitxes perquè de seguida vam haver de marxar. Continuarem per que a la Nerea li ha agradat.

Cap vespre vam anar a la Cidade da Cultura, en el montes Gaiás. És un mamotreto enorme en forma de vieira, amb oficines, la biblioteca de Galícia i el arxiu, un museu, etc... És la típica construcció que cap ciutat necessita, que és fa per especular i a la que, a posteriori, se li busca un ús. I que, a més, costa molt de mantenir. Tocaven Les Migas i, tot i que no som molt amants del flamenco, les vam anar a veure per són molt bones. I va ser tal com ens ho esperàvem. Al concert van conèixer al germà del Suso, també cosí germà de la Marta, i a la seva família.













I ja cap al tard, la Nerea ens va portar a casa.

I avui, tornem-hi!!


1 comentari: