dimarts, 13 d’agost del 2019

Costumismo galego

Hooola!!!

Avui no hem fet gaire... Ens hem despertat tard i hem anat al Che 4 a fer el café. De camí ens ha parat la veïna i hem estat una estona llarga parlant. La seva filla té molta amistat amb la Marta, i fins avui no han coincidit. 



De camí a la cafeteria, hem trobat la dona que ven peix al poble, ve un parell de dies a la setmana amb la seva furgoneta, toca el claxon i qui vol peix surt de casa a buscar-la. Hem aprofitat i li hem comprat salmó fresc per sopar. Jo he tornat a cap a casa a deixar-lo a la nevera mentre la Marta anava demanant a la cafeteria. Hem tornat i Manuel havia tornat amb les ovelles i havia tret les gallines al pati.






De seguida se’ns ha fet l’hora de dinar, i després de dinar, hem acabat de pujar la entrada d’ahir. Li robem l’internet al hostal de peregrins del costat però no anava molt bé i hem baixat a fer una visita obligada i a fer un beure. A mitja tarda han vingut el Torres i la Maria (tieta de la Marta). El Torres és una persona que te molta xerrera i hem passat tota la tarda prenent sidra galega i parlant de coses que ens explicava. M’ha sorprès molt que creia que a les escoles catalanes s’ensenyava el famós «Espanya ens roba». Li hem desmentit. Ens creiem tot el que ens diuen si reafirma el que pensem... Aix...


 

Com podeu veure, avui ha estat un dia súper interessant i amb moltes anècdotes per explicar (guinyo-guinyo).

Bona nit!!!

2 comentaris: