dissabte, 17 d’agost del 2019

Santos manjares y rol...

Ieeep!!!

Perdoneu. El dia 15 i el 16 van ser uns dies una mica moguts... Us fem un resum!!!

El dia 15 vam començar a fer la maleta per saber de quin mal havíem de morir... i efectivament... No podrem dur tot, ens hem firat massa... jejejeje. Ho vam deixar gaire bé enllestit i vam anar caminant cap a casa del Torres i la Maria (que ens havia convidat pel seu sant). Avui és dia festiu i aquí ho festegen a fons. La església i els bars estan a tope. De fet, al dia següent ens vam assabentar que el Pepe i la Manuela ens havien trucat per fer el vermut al Regueiro.


 

Bé, vam anar cap allà i ja tenien tot preparat. La Maria li va preguntar a la Marta quin plat tradicional gallec no havia provat i li va dir que el "cocido". I tot que és estiu, allà el teníem!!! També va venir a dinar la Mary y les seves filles, la Nerea (amb la que vam anar a Santiago la segona vegada i teníem pendent la partida de rol) i la petita Ariana. El Suso, el pare, venia més tard, que arribava de viatge. Vam esperar a Manuel mentre fèiem el vermut i a dinar!!! Com us podeu imaginar, tot boníssim... Empanada de veritat, amanida russa i... Cocido gallego!!!






A la tarda ens vam posar amb la partida de rol. Vam acabar les fitxes, que havíem de reajustar i vam començar. A veure... Haig de dir que ni tan mal... No ho faig com tu, Pablo, ni en broma, però tinc algun deje... Em va fer molta gràcia!!






Després de tres hores la Nerea va haver de marxar, així que no vam poder acabar la partida. Després que marxés tota la família, ens vam quedar una estona amb el Torres i la Maria que van insistir fins a que vam claudicar en que ens quedéssim a "berenar"... Formatge gallec amb codony, el que havia quedat de la empanada i del pastís (tot fet per la Maria). Vam tornar caminant pel poble, per baixar-ho tot!





Vam arribar fosos... I a dormir...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada