divendres, 23 d’agost del 2019

Coses corrents


Bon dia!

Avui ens hem aixecat força més d’hora que ahir perquè hem quedat amb el José Luis i la Carme per anar a Ikea a Saragossa. Per ser-hi a les 10h quan obríssim, havíem de ser esmorzant a la casa vella a les 8h... Així que despertador en horari gairebé laborable i carretera i manta!


El viatge s’ha fet una mica llarg, però en arribar hem vist una superfície inmunda de centres comercials junts... Mentre el Jordi cantava que «anirem tots junts de chopping» (sembla que ens acompanyava mitja Saragossa), hem aparcat davant i ha començat el periple per l’empresa que provoca més discussions de parelles...





Bé... entre una cosa i un altre s’ha fet mooolt llarg... Coses curioses: Hem sentit més català al Ikea de Zaragoza que al del Gran Via 2. És cert que tots els Ikeas son iguals o amb la intenció de que fer-los iguals.


Total, que se’ns ha fet super tard... Morts de gana hem parat a un bar a Quinto de Ebro on hem menjat... super bé... aix... Hem arribat a casa que tota la família que s’havia quedat anava a la piscina. Nosaltres hem anat a comprar pernil salat a la xarcuteria (obren a les 18h! Horari de poble...) cap allà hem anat. Després, aprofitant que estaven a la piscina, hem decidit anar-hi. Quan hem tornat ens hem anat a assecar i hem anat capa casa a sopar... i a posar al dia el blog!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada