dimecres, 21 d’agost del 2019

Lluvia en secano (portem la pluja)

Bon dia!!!

Us expliquem el dia d’ahir. Ens estem aixecant molt tard així que aprofitem el matí per fer la entrada del dia anterior. Ahir es va aixecar molt tapat i va ploure gaire bé tot el matí i part de la tarda. Així que hem fet matí per casa i de seguida s’ha fet l’hora de dinar, que avui havíem de dinar aviat... El motiu era per anar a Móra la Nova a buscar la Ivette i el Teo, que venien de Barcelona. Com diu la Carme, Valjunquera està lluny de tot i l’estació de tren més propera està a 70 quilòmetres. I això ja ens va ocupar una bona estona del dia, entre anar i tornar...







Quan vam tornar, vam aprofitar que tots els cosins estaven junts per fer una foto que comença a ser una tradició. Aquest any només han coincidit una tarda (demà us explicarem perquè) i per si de cas no donava temps a fer-la, pensaven en com agrupar-se per fer un fotomuntatge! Aquest és el nivell de tradició.


Va ser arribar i moldre: foto i, en tornar, festa d’aniversari del Leo, un dels fills de l’Edgar. Vam menjar 3 pans de pessic de «safanòria» amb mermelada casolana: un de móra, un altre de cirera i un altre de taronja amarga. També una safata de maduixes i nabius, i melmelades a dojo per si en volíem més... No sé amb quin em quedaria! Boníssim tot!!!!





En avançar la tarda va deixar de ploure, i mentre els nens anaven amb els pares al parc del poble a baixar el pastís, nosaltres vam començar la primera sessió d’aprenentatge d’anar en bici de la Marta. Sense planificar-ho, vam acabar a pocs metres de distància, i al final vam acabar tots junts. Quan vam arribar a casa, ja estava el sopar fet (això és vida...).




Aquest cop no va haver-hi excursió nocturna (i mira que m’hagués apuntat...), així que vam anar a dormir d’hora...


(Fundido a negro)

Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada